Dry Lab | Epson SureLab D3000

Foto123.si Epson SureLabD3000Epson SureLab D3000 (DryLab tehnologija)

EPSON SureLab D3000 je narejen z novo tehnologijo suhih laboratorijev. Pri izdelavi fotografij ne uporabljajo kemikalij in je zato okolju prijazna. Kvaliteta odtisa in hitrost pa so njegove osnovne prednosti , po mnenju mnogih so zaradi večjega barvnega razpona fotografije razred zase in višjem nivoju.

Fotografije imajo zaradi posebnega zaščitnega premaza boljšo obstojnost in ne puščajo prstnih odtisov kar je posebnost še posebej pri fotografijah na gloss papirju in ima osnovno prednost, ko iz teh fotografij naredimo fotoknjigo, katero listamo z rokami.

Največjo fotografijo, ki jo lahko izdelamo je 122x30,5cm.
Kvaliteta odtisa 1400x1400 Dpi.

 

NatisniE-mail

Epson SureLab D3000 video

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information