Postopek naročanja

Ko končate z urejanjem albuma in ga želite naročiti, morate izpolniti podatke o naročniku in dostavi. Ko imate album odprt v glavnem oknu za urejanje, kliknite na  ‘naroči’ gumb. Proces naročanja izpeljete s pomočjo čarovnika, tako da se prestavljate s koraka na  korak s klikom na puščico naprej (). Na vseh korakih lahko kliknete na “predogled albuma” in virtualno prelistate ustvarjen album.

Je bilo koristno?

Prikaže predogled naročila. Tu si lahko ogledate predogled strani, da dobite predstavo, kako bo album izgledal. Lahko si ogledate tudi interaktivni predogled s klikom na 'Interaktivni predogled'.


Je bilo koristno?

Prikaže povzetek naročila. Lahko izberete platnico iz seznama platnic, izberete način dodalave albuma, vpišete komentar in izberete število izvodov. (Izbira vrste platnice in načina dodelava je opcija pri nekaterih albumih)

image147.jpg

Je bilo koristno?

Izberite način pošiljanja datotek in vpišite kontaktne podotke.
'Pošiljanje datotek' pomeni izbiro med tem ali boste datoteke dostavili v foto studio na CD-ju ali kakšnem drugem mediju ali pa jih boste dostavili s pošiljanjem preko interneta.

Opomba: elektronsko pošiljanje preko interneta lahko traja kar nekaj časa. Odvisno od hitrosti vaše internetne povezave in velikosti albuma.

Opomba: če iz elektrosnki prenos podatkov iz nekega razloga ni uspel vam bo sistem ponudil pripravo kompresirane datoteke, katero lahko dostavite v foto studio.

image149.jpg

Je bilo koristno?

V tem koraku izberete način dostave in način plačila. Kot plačilo nudimo zaenkrat samo plačilo pri prevzemu ali plačilo po povzetju, tako da je plačilo s plačilno kartico onesposobljeno.

Je bilo koristno?

Ko zaključite proces naročanja se vam prikaže povzetek naročila na ekranu. Povzetek naročila si lahko pogledate tudi kasneje tako, da odprete album in kliknete v meniju ogled povzetka naročila. Priporočamo, da si povzetek naročila natisnete in shranite dokler ne prejmete izdelanega alubma.

V kolikor ste izbrali, da boste naročilo v foto studio dostavili sami, se vam bo po prikazu povzetka o naročilu odprla mapa v kateri se nahaja datoteka za naročilo in jo shranite na CD ali kakšen drug elektronski medij. 
Po tem koraku lahko zaprete Forma Album maker PRO ali pa pričnete z oblikovanjem novega albuma.

image153.jpg

Je bilo koristno?

 

V kolikor ste izbrali prenos naročila preko spleta bo začel album maker nov proces pošiljanja datoteke v foto studio. Med procesom nalaganja se vam bo v desnem spodnjem kotu prikazoval potek prenosa datotek z naročilom.

Prikazalo se bo sporočilo, da se naročilo prenaša v foto studio, vi pa lahko med tem zaprete program FORMA Album maker PRO in nadaljujete z vašim delom.

Če se z miškinim kazalcem pomaknete preko FTP prenašalca datotek se bo prikazalo majhno okence z informacijami o procesu nalaganja.Z dvoklikom na FTP prenašalca datotek se bo odprlo okno FTP nalagalca, kjer bodo prikazane podrobnejše informacije. Gumba “Prenos datoteke” in “Izbira naročila” uporabite le v primeru težav pri prenosu datotek v foto studio. Uporabite jih le v kolikor so vam tako naročili v Foto studio.Opomba: V kolikor ugasnete računalnik med procesom nalaganja, se bo le ta nadaljeval, ko boste znova prižgali računalnik in zagnali program Forma AlbumMaker PRO.

Po uspešnem prenosu naročila v foto studio, morate v nekaj dneh prejeti elektronsko sporočilo, da je bil album uspešno prejet in predan v izdelavo. V nasprotnem primeru vas prosimo, da nas kontaktirate.

Je bilo koristno?

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information