Splošno in namestitev programa

Program “Forma AlbumMaker PRO” se uporablja za oblikovanje fotoknjig, koledarjev in ostalih foto izdelkov iz Vaših digitalnih fotografij. Oblikovan izdelek z Vašimi fotografijami oddate v naročilo. Željeni izdelek Vam bomo nato izdelali in dostavili na način, ki ga boste izbrali pri oddaji naročila.

“Forma AlbumMaker PRO” omogoča lastno oblikovanje foto izdelka tako, da vstavljate slike po želji, vpisujete besedila, izbirate ozadja, nastavljate okvirje, maske, vstavljate sličice in izbirate efekte. Brez omejitev lahko spreminjate velikost in lokacijo slik ter besedil in si ustvarite album po lastnem okusu. Program je enostaven za uporabo in omogoča veliko funkcij, ki jih omogočajo veliko dražji in profesionalni programi.

Je bilo koristno?

“Forma Album Maker PRO” se lahko namesti na operacijske sisteme Windows2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 in Windows 10 (32 in 64 bit).

Za namestitev programa sledite tej povezavi in nato kliknite na "Prenos programa". Pričel se bo prenos namestitvene datoteke, katero po končanem prenosu zaženite in sledite navodilom na zaslonu. Ko bo postopek namestitve končan, bo program izvedel še nekaj operacij (ki lahko trajajo nekaj minut) za zaključek namestitve.

Naslednjič, ko boste hoteli uporabljati program, ga lahko zaženete preko bližnjice "Forma AlbumMaker PRO" na Vašem namizju.

Je bilo koristno?

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information