Prenesite in namestite enostaven in profesionalan program za oblikovanje foto izdelkov popolnoma brezplačno!

Program je v slovenskem jeziku, začetnikom je enostaven za uporabo, a dovolj zmogljiv za profesionalce. Program Vam omogoča oblikovanje fotoknjig, fotokoledarjev in drugih foto izdelkov brez omejitev. Program deluje le v Windows okolju!

Program je namenjen prosti uporabi in je popolnoma funkcionalen. Prenesite in namestite ga danes, ter pričnite z oblikovanjem lastne fotoknjige ali katerega od drugih izdelkov. Izdelava je zelo enostavna.

Namestite program, izberite fotografije na vašem računalnike in oblikujte Vaš foto izdelek. Ko končate z delom, ga s klikom miške prenesete k nam, mi pa Vam bomo izdelek natisnili, vezali in poslali na Vaš naslov. Enostavno kot foto 123.

Kliknite tukaj za PRENOS PROGRAMA.
 

OPOZORILO!
Ko v programu oddate naročilo za foto izdelek, boste potrditveni mail prejeli šele, ko gre izdelek že v izdelavo!
Na koncu prenosa naročila se vam izpiše sporočilo, da je bilo naročilo uspešno oddano, kar pomeni, da je bil prenos uspešen in boste v nekaj dneh prejeli potrditveno e-sporočilo, da gre izdelek v izdelavo in informacijo o roku dobave.
Na uvodni strani Vam je stalno na voljo informacija o roku dobave izdelka v kolikor ga naročite ta trenutek.

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information