Greste na praznovanje in ne veste kaj bi podarili? Podarite DARILNI BON!

Image

Ponudba darilnih bonov

Vrednostni boni za poljubno vrednost od 10€ do 200€.

Če dvomite, ali ste izbrali pravo darilo ali vam je zmanjkalo idej, ne želite pa podariti denarja, so lahko prava rešitev darilni boni.

Potek naročila in možnost koriščenja.
 Po želji lahko podarite darilni bon v vrednosti od 10€ do 200€. Po oddaji naročila v kratkem času prejmete darilni bon s kodo. Darilni bon lahko natisnete sami in podarite takoj po nakupu. Druga možnost pa je neposredna. Pri oddaji naročila vnesete podatke (email in ime) obdarjenca, ki bo nato preko spletne pošte prejel darilni bon.

Veljavnost: Bon velja 270 dni, da si ga naložite v sistem. Ko je vrednost v sistemu, vrednost ne propade, dokler se ne izkoristi. Darilni bon, ni potrebno izkoristiti enkratno v celoti. Opravite lahko več nakupov, vse dokler ne porabite dobroimetja. Del vrednosti lahko ostane v sistemu, če je znesek nakupa manjši. Pri oddaji naročila lahko stranka koristi akcijske kode za popust, ki so veljavne v trenutku oddaje naročila. 

Ostala ponudba

Če še vedno niste prepričani preverite še ostalo ponudbo. Podarite lahko KUPON naših najbolj priljubljenih serij foto knjig, po ugodnejši ceni ali pa VIP status in s tem omogočite vašim najdražjim -50% popusta na foto knjige za eno leto.

Foto knjige za vse priložnosti...

Bodite na tekočem!

Za akcije in ugodnosti nas redno spremljajte na naši spletni strani ali se naročite na naše novice po e-pošti, spremljate pa nas lahko tudi na družbenih omrežjih,
 

Facebook in LinkedIn, da boste o prodajnih akcijah in novicah pravočasno obveščeni.

 

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved