Postanite naša VIP stranka in si zagotovite -50% popusta na foto knjige za eno leto!

Image

VIP status

Nameravete v roku 1 leta pri nas naročiti vsaj tri izdelke? Razmislite o pridobitvi VIP statusa in postanite naša VIP stranka ter si zagotovite 50% popusta na PRO, SOFT, MINI in PLUS ter za FOTO koledarje za eno leto (365 dni) in 50€ dobroimetja. Na ta način boste vplačani znesek za VIP status izkoristili kot plačilno sredstvo pri oddaji naročil.

Potek naročila in možnost koriščenja: Z VIP statusom prejmete 50€ dobroimetja in kodo za 50% popusta na foto knjige serije PRO, PLUS, SOFT in MINI ter FOTO koledarje za eno leto (365 dni). Za aktivacijo statusa prejmete dve kodi.

Pridobitev VIP statusa poteka v dveh korakih. 

  • Prvi korak: Z nakupom VIP statusa v vrednosti 50€ že takoj prejmete kodo za 50€ dobroimetja, ki je aktivirana za vnos v sistem Foto123® Creator v roku do 2 delovnih dni (normalno že v nekaj urah), katero pa morate naložiti v sistem v roku 270 dni. Ko je vrednost v sistemu, vrednost ne propade, dokler se ne izkoristi, tudi po poteku 1 leta. 
  • Drugi korak: Po aktivaciji vaše kode za vnos dobroimetja prejmete tudi vašo kodo za 50% popust, ki jo uporabite pri vsaki oddaji naročila. Velja za foto knjige serije PRO, SOFT, PLUS in MINI ter FOTO koledarje in velja celo leto (365 dni) od nakupa vip statusa. Ko vam status poteče bo prenehala delovati koda za popust, neizkoriščena vrednost v sistemu pa vam je še zmeraj na voljo.

Veljavnost: Ko naložite kode v sistem v roku 270 dni, vrednost dobroimetja v sistemu ne propade, dokler se ne izkoristi. Dobroimetje ni potrebno izkoristiti enkratno v celoti. Opravite lahko več nakupov, vse dokler ne porabite dobroimetja in ga uporabite kot plačilno sredstvo. VIP status pa velja 1 leto oziroma 365 dni od nakupa.

Ostala ponudba

Če še vedno niste prepričani preverite še ostalo ponudbo. Podarite lahko DARILNI BON v vrednosti od 10€ do 200€ ali pa KUPON naših najbolj priljubljenih serij foto knjig, po ugodnejši ceni.

Foto knjige za vse priložnosti...

Bodite na tekočem!

Za akcije in ugodnosti nas redno spremljajte na naši spletni strani ali se naročite na naše novice po e-pošti, spremljate pa nas lahko tudi na družbenih omrežjih,
 

Facebook in LinkedIn, da boste o prodajnih akcijah in novicah pravočasno obveščeni.

 

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved