Postanite naša VIP stranka in si zagotovite -50% popusta na foto knjige za eno leto!

Image

VIP status

Nameravete v roku 1 leta pri nas naročiti vsaj dva izdelka? Razmislite o pridobitvi VIP statusa in postanite naša VIP stranka ter si zagotovite 50% popust na neomejeno količino foto knjig serije PRO, SOFT, MINI, KLASIK in PLUS ter vse vrste FOTO koledarjev ter 50€ dobroimetja. Na ta način boste vplačani znesek za VIP status lahko že takoj izkoristili kot plačilno sredstvo pri oddaji naročila.

Strošek nakupa VIP statusa = 50€

Ob nakupu VIP statusa prejmete kodo za 50€ dobroimetja, ki ga lahko že takoj izkoristite

Koda in Vaš VIP status bo aktiviran v roku 2 delovnih dni (ponavadi v nekaj urah). Obvestilo o aktivirani kodi za dobroimetje in vašo kodo za 50% popust boste prejeli po e-pošti.
Obe kodi delujeta in veljata za naročila oddana preko sistema Foto123® Creator (Preko namizne aplikacije ali z oblikovanjem preko spleta). Kodo za dobroimetje morate naložiti v sistem v roku 365 dni od dneva nakupa. Ko je vrednost v sistemu ne propade, dokler se ne izkoristi, tudi po poteku 1 leta. Koda za 50% popust pa velja za neomejeno število naročil v obdobju 1 leta.

Ko vam status poteče bo prenehala delovati koda za popust, neizkoriščena vrednost v sistemu pa vam bo še zmeraj na voljo.

Ostala ponudba

Če še vedno niste prepričani preverite še ostalo ponudbo. Podarite lahko DARILNI BON v vrednosti od 10€ do 200€.

Foto knjige za vse priložnosti...

Bodite na tekočem!

Za akcije in ugodnosti nas redno spremljajte na naši spletni strani ali se naročite na naše novice po e-pošti, spremljate pa nas lahko tudi na družbenih omrežjih,
 

Facebook in LinkedIn, da boste o prodajnih akcijah in novicah pravočasno obveščeni.

 

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved