Foto knjiga KLASIK A4 Portret

KLASIK A4 Portret

Foto knjiga velikosti 210 x 297 mm, portret - pokončne oblike s platnico iz knjigoveškega platna in 160g premium paperjem v notranjosti.

KLASIK serija foto knjig so narejene na enak način kot naša PRO serija, le da pri platnici uporabimo knjigoveško platno. Na platnico lahko odtisnemo napis v folija tisk tehniki, jo potiskamo v FlatBed tehniki ali pa naredimo odprtino, da bo vidna fotografija na sredini prve strani v foto knjigi.

Priporočeno za uporabnike pametnih telefonov, tablic ter za uporabnike z manj zmogljivimi namiznimi računalniki ter za foto knjige z do 400 fotografij.

Priporočeno za uporabnike, ki nameravajo uporabiti večje število fotografij in želite imeti svoje projekte shranjene lokalno.

KLASIK serija foto knjig so narejene na enak način kot naša PRO serija, le da pri platnici uporabimo knjigoveško platno v različnih barvah. Na platnico Vam lahko odtisnemo napis v folija tisk tehniki, jo potiskamo v FlatBed tehniki ali pa naredimo odprtino, da bo vidna fotografija na sredini prve strani v foto knjigi.

Tiskane so
 na naših modernih Xerox produkcijskih strojih, ki so posebej prilagojeni za visokokvaliteten digitalni tisk fotografij. Omogočajo izredno kvalito odtisa slike pri resoluciji 2400 x 2400 dpi, kateri daje oštrino, barvitost in obstojnost.

Vrsta papirja: 
160g Premium Papir (s certifikatom EU EcoLabel)

Platnica: 
Kaširana knjigoveška lepenka debeline 2,5mm s knjigoveški platnom.

Prednosti: 
V knjigi lahko uporabimo od 20 do 130 strani. 

Slabosti: 
Prehod iz desno proti levi je del tiska v točki vezave skrit. Kar pomeni, da pri oblikovanju ne moremo postaviti na sredino v knjigi tekst, ki bi šel preko leve in desne strani. Lahko uporabimo fotografijo, ki gre preko obeh strani, moramo pa biti pozorni, da ne postavimo na sredino npr. obraza osebe ali kakšen drugi važen segment na fotografiji. Knjige zaradi načina vezave ne moremo narediti z manj kot 20 stranmi.

Cenik foto knjiga KLASIK A4 Portret

Redna cena 30,9 € / 20 strani / Dodatna stran 0,45 €

Trajanje akcije: Do preklica. Cene vključujejo DDV. Cena velja od 01. septembra 2022. Strošek dostave ni vključen v ceno in znaša 3,70 € na paket za področje Slovenije.

Čas izdelave za navedeni model foto knjige je od 4 do 5 delovnih dni. V obdobju akcijskih ponudb, lahko zaradi povečanega obsega naročil pride do podaljšanja roka izdelave.

Prednostna obdelava naročila
Če vam čas ni naklonjen vam z veseljem vskočimo na pomoč, v kolikor je to mogoče, zato vam nudimo prednostno izdelavo, za navedeni model foto knjige. Pred oddajo naročila nas OBVEZNO kontaktirajte, da se pogovorimo ali Vam lahko izdelamo in dostavimo izdelek v željenem roku.

Za prednostno izdelavo Vam bomo zaračunali dodatno le 7,90 €/foto knjigo, kar ob predhodnem dogovoru tudi označite pri oddaji naročila.

Možnosti tiska na platnico narejeno iz knjigoveškega platna.

Vroči folijatisk na naslovnici - 3,90€ z DDV

Vroči folijatisk na naslovnici - 3,90€ z DDV

Na večini platnic narejenih s knjigoveškim platnom vam lahko naredimo napis v tehniki vročega folija tiska, kjer lahko izbirate med barvami napisa v zlati, srebrni, rdeči, modri ali črni barvi.
FlatBed tisk na naslovnici - 14,50€ z DDV

FlatBed tisk na naslovnici - 14,50€ z DDV

S tehniko FlatBed tiska vam lahko na naslovnico odtisnemo fotografijo in napis direktno na knjigoveško platno.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved