PLUS serija foto knjig

V starejši različici programa Forma AlbumMaker PRO najdete foto knjige PLUS serije z nazivom knjig PRO PLUS!

PLUS serijo foto knjig smo uvedli v letu 2018 in so v kratkem postale zelo priljubljene zaradi LayFlat vezave (Posamezen list v fotoknjigi je vezan na način da gre v enem kosu od leve do desne strani knjige) ter bistveno nižje cene kot pri naši Premium seriji zaradi drugačne vrste tiska.
Tiskane so na naših modernih Xerox produkcijskih strojih, ki so posebej prilagojeni za visokokvaliteten digitalni tisk fotografij. Omogočajo izredno kvalito odtisa slike pri resoluciji 2400 x 2400 dpi, kateri daje oštrino, barvitost in obstojnost.
Vrsta papirja: Posamezen list je kaširan v treh slojih iz 2 x 250g premaznega papirja in 1 x 280g vezne plošče. Skupna gramatura lista je tako 780g in debeline 0,8mm
Platnica: Potiskana knjigoveška lepenka debeline 2,5mm s sijaj plastifikacijo za dodatno zaščito.

PLUS serijo foto knjig priporočamo vsem, ki želite manjšo količino izbranih in kvalitetnih fotografij shraniti v foto knjigi. Priporočamo jih za darila ob raznih dogodkih kot so obletnice, poroke, poslovni dogodki. Za izdelavo portfolijev, raznih predstavitev itd.

Akcijska cena PLUS serije foto knjig.

Trajanje akcije od 03. maja 2021 do 27. junija 2021.

V našem programu Forma AlbumMaker PRO morate za uveljavitev popusta na PLUS serijo vpisati pri oddaji naročila kodo popusta: PLUS 
V kolikor oblikujete in naročate foto knjigo preko naše spletne strani formaprint.eu koda popusta ni potrebna, ker bo popust obračunan avtomatično.

PLUS A4 Panorama

PLUS A4 Panorama

od 38,43 €
PLUS A4 Portret

PLUS A4 Portret

od 38,43 €
PLUS 30x30

PLUS 30x30

od 50,33 €
PLUS 20x20

PLUS 20x20

od 32,13 €
PLUS A5 Landscape

PLUS A5 Landscape

od 27,23 €
Čas izdelave
Vaše naročilo foto knjige PLUS serije bo odposlano ali pripravljeno za osebni prevzem v roku 3 do 5 delovnih dneh od oddaje naročila.

Ekspres izdelava
Za PLUS serijo ni možno naročiti ekspres izdelave.

Kliknite tukaj za seznam držav za katere imamo urejeno dostavo z dostavnimi časi in cenami dostave.