Foto knjiga PREMIUM 20x20

PREMIUM 20x20

LayFlat foto knjiga velikosti 200 x 200 mm, kvadratne oblike s potiskano trdo platnico ali s knjigoveškim platnom v imitaciji usnja in različnih barvah kaširano na knjigoveško lepenko debeline 5mm. Notranje strani 780g premazni papir (debeline 0.8mm).

Foto knjige PREMIUM serije z izjemno kvaliteto tiska s plosko (LayFlat) vezavo za posebne priložnosti kot so poroke. Izjemna kvaliteta tiska in odličen izgled.

Priporočeno za uporabnike pametnih telefonov, tablic ter za uporabnike z manj zmogljivimi namiznimi računalniki ter za foto knjige z do 400 fotografij.

Priporočeno za uporabnike, ki nameravajo uporabiti večje število fotografij in želite imeti svoje projekte shranjene lokalno.

Foto knjige PREMIUM serije tiskane na DryLab-ih in na premium foto papirju. Imajo najvišjo kvaliteto tiska z plosko (LayFlat) vezavo (Sredinski pregib foto knjige je raven tako, da je odprta foto knjiga povsem ploska) in so tako primerne za posebne priložnosti kot so poroke. Izjemna kvaliteta tiska in odličen izgled.

Vrsta tiska: Na našem SureLab-u z DryLAb tehnologijo.

Vrsta papirja: 2 x 250g foto papir + 280g vezna plošča (debeline 0,8 mm)

Platnica: Laminirana knjigoveška lepenka debeline 5mm s sijaj plastifikacijo in v celoti potiskano ali s knjigoveškim platnom v imitaciji usnja.

Prednosti: LayFlat vrsta vezave, kar pomeni da gre ena fotografija čez celotno stran v knjigi, tako da lahko brez težav tudi na sredini knjige vstavimo tekst ali fotografijo. Platnico knjige lahko sami oblikujete na prednji in zadnji strani, ter v hrbtu knjige lahko postavite napis. Pri izbiri knjigoveškega platna imate izbiro napisa v tehniki vročega folija tiska ali z FlatBed potiskom.

Slabosti: Število strani je lahko zaradi debeline posameznega lista od 10 do največ 70 strani.

Cenik foto knjiga PREMIUM 20x20

Redna cena 87,9 € / 10 strani / Dodatna stran 1,55 €

Za uveljavljanje popusta pri oddaji naročila ni potrebno vpisati akcijske kode! Popust bo v 3. koraku obračunan avtomatično.

Trajanje akcije: Do preklica. Cene vključujejo DDV. Cena velja od 01. septembra 2022. Strošek dostave ni vključen v ceno in znaša 3,70 € na paket za področje Slovenije.
Čas izdelave
Vaše naročilo foto knjige PREMIUM serije bo odposlano ali pripravljeno za osebni prevzem v roku 5 do 8 delovnih dneh od oddaje naročila.

Ekspres izdelava
Za PREMIUM serijo ni možno naročiti ekspres izdelave.

Kliknite tukaj za seznam držav za katere imamo urejeno dostavo z dostavnimi časi in cenami dostave.

Možnosti tiska na platnico narejeno iz knjigoveškega platna.

Vroči folijatisk na naslovnici - 3,90€ z DDV

Vroči folijatisk na naslovnici - 3,90€ z DDV

Na večini platnic narejenih s knjigoveškim platnom vam lahko naredimo napis v tehniki vročega folija tiska, kjer lahko izbirate med barvami napisa v zlati, srebrni, rdeči, modri ali črni barvi.
FlatBed tisk na naslovnici - 14,50€ z DDV

FlatBed tisk na naslovnici - 14,50€ z DDV

S tehniko FlatBed tiska vam lahko na naslovnico odtisnemo fotografijo in napis direktno na knjigoveško platno.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved