Your basket is currently empty

  Checkout

   You don\'t have any saved projects.

   Akcija Foto123 foto knjig

   Akcija foto123 foto knjig


   Spoštovani,

   za vas smo v mesecu avgustu pripravili posebno akcijsko ceno na PRO in SOFT seriji foto knjig, ki jih lahko naročite 50% ceneje. Svojo foto knjigo lahko oblikujete s prenosom našega brezplačnega programa (deluje le v sistemu Windows) ali online preko spleta z našim novim spletnim oblikovalecem v sklopu naše spletne strani FormaPRINT.eu, kjer smo za vas pripravili tudi pestro izbiro predlog, ki jih lahko prelistate s klikom na to povezavo. Foto knjigo lahko online brez težav oblikujete tudi na vešem pametnem telefonu ali tablici in pri tem uporabite vaše fotografije shranjene v oblakih ali javnih omrežjih!

   Vse akcijske cene veljajo do 01. septembra 2021.

   Preglejte naše posazmezne serije foto knjig in smo prepričani, da imamo različne modele vseh velikosti za prav vse priložnosti.

   Spodaj izpostavljamo nekaj posameznih akcijskih cen foto knjig. Ostale cene preverite z izbiro serije foto knjige in željene velikosti.

   Strošek paketne dostave znaša 3,20 € z DDV na pošiljko. Pri naročilu v vrednosti preko 50€ je dostava brezplačna!

   Pregled celotne akcijske ponudbe foto knjig!

   Akcijska cena PRO serije foto knjig.

   že od 1 kosa dalje

   Akcija je podaljšana do 20. septembra 2021.

   V našem programu Forma AlbumMaker PRO je za uveljavitev popusta v postopku naročanja potrebno vpisati kodo popusta na PRO serijo. kodo popusta: POLETJE21 
   V kolikor oblikujete in naročate foto knjigo preko naše spletne strani formaprint.eu koda popusta ni potrebna, ker bo popust obračunan avtomatično.

   Akcijska cena SOFT serije foto knjig.

   že od 1 kosa dalje

   Akcija je podaljšana do 20. septembra 2021.

   V našem programu Forma AlbumMaker PRO morate za uveljavitev popusta na SOFT serijo vpisati pri oddaji naročila kodo popusta: POLETJE21 
   V kolikor oblikujete in naročate foto knjigo preko naše spletne strani formaprint.eu koda popusta ni potrebna, ker bo popust obračunan avtomatično.

   NEKAJ FOTOGRAFIJ NAŠIH RAZLIČNIH SERIJ FOTO KNJIG

   2 NAČINA OBLIKOVANJA

   Vaše popolne foto knjige

   Prenesite si brezplačen program za oblikovanje fotoknjige ali jo oblikujte preko spleta.
   Image
   Image
   © 2018 JoomShaper, All Right Reserved