Akcija Foto123 foto knjig

NAPOVEDNIK foto123 AKCIJE

V primeru, da imate foto izdelke v pripravi ali pa, da pridobite nekaj časa za oblikovanje, vas predhodno obveščamo o prihajajočih akcijah, ki jih lahko izkoristite. Da boste redno obveščeni o prihajajočh akcijah pa vam priporočamo, da se registrirate na naše spletno obveščevanje preko obrazca na dnu strani.

DVA NAČINA OBLIKOVANJA

Vaše popolne foto knjige

Prenesite si brezplačen program za oblikovanje fotoknjige ali jo oblikujte preko spleta.
Oblikujte foto knjigo preko spleta

Oblikujte foto knjigo preko spleta

Foto123® Creator - ONLINE
Prenesite si naš program

Prenesite si naš program

Foto123® Creator - DESKTOP

ŠEST RAZLIČNIH MODELOV

Image
Image
Image
Image
Image
Image
OPOZORILO - AKCIJSKE KODE

NE POZABITE VNESTI AKCIJSKE KODE V PROGRAMU Foto123 Creator!  V primeru akcije ali drugih ugodnosti, kjer je treba kodo vnesti, jo morate vnesti v program, sicer zaradi narave programa in obračunavanja popusta žal ne bo mogoče upoštevati.

Naročilo artiklov z RAZLIČNIMI akcijski kodami

V primeru naročila DVEH artiklov hkrati, ki imata RAZLIČNE AKCIJSKE KODE oddajte naročilo za vsak artikel posebej in vpišite ustrezno kodo akcije pri vsakem artiklu posebej. PRIMER: (Koledar - koda:2022 in npr. foto knjiga - koda:PRO40) ali pa različne foto knjige (SOFT - koda: SOFT50 in PRO - koda: PRO40). ZA DOSTAVO: Če želite dostavo, izberite dostavo samo pri ENEM artiklu (da bo poravnana samo enkrat) in nas OBVESTITE preko maila: info@foto123.si, da je bila dostava poravnana pri enem izmed naročil in želite prejeti oba različna izdelka v enem paketu. 

Pomoč pri vnosu akcijskih kod (KODE KUPONA)

Ko ste zaključili z naročilom oddate izdelek v košarico in nato kliknete z levo tipko na »ODDAJ NAROČILO«. Sledite nadalnjim navodilom.

AKCIJSKE KODE oziroma KODE KUPONA in kode DARILNE KARTICE, odvisno od ponudbe, vnesete na TRETJEM koraku, korak za izbiro plačila.Na voljo imate dva polja za vnos kod.

  • Prvo polje je namenjeno za vnos KOD KUPONA (akcijske kode).  
  • Drugo polje je namenjeno za vnos kode darilne kartice.

Če želite vnovčiti kodo jo OBVEZNO vnesite, zaradi narave poslovanja in delovanja programa, je naknadno žal ne bo možno upoštevati. 

Pri vnosu bodite NATANČNI. Upoštevajte velike ali male črke. Za pisanje kode vam priporočamo, da uporabljate tipko na tipkovnici »Caps Lock« za velike črke.

Po uspešnem vnosu kode, se vam bo upošteval popust ali znesek darilne kartice, ter izbiro načina plačila, nadaljujte na zadnji korak za potrdilo naročila.

Foto knjige za vse priložnosti...

Bodite na tekočem!

Za akcije in ugodnosti nas redno spremljajte na naši spletni strani ali se naročite na naše novice po e-pošti, spremljate pa nas lahko tudi na družbenih omrežjih,
 

Facebook in LinkedInda boste o prodajnih akcijah in novicah pravočasno obveščeni.

 

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved