Možni načini plačil

Možni načini plačil za naročila preko online oblikovanja na FormaPRINT.eu

Na spletni strani FormaPrint.eu lahko izbirate med naslednjimi načini plačil:

 

 • PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI (QuickPay)

  Varno plačilo z bančnimi karticami Visa, MasterCar in Maestro.
  Transakcijo zagotavlja svetovno priznana organizacija QuickPay. Podatki se izmenjajo direktno z vašo banko preko varnega kodiranega kanala, tako da je plačilo popolnoma varno. 
   
 • PLAČILO PO POVZETJU

  Izdelke dostavljamo s paketno dostavo Pošte Slovenije. Izdelek poravnate ob dostavi z gotovinskim plačilom. S plačilom po povzetju nimate ob poštnini s katero ste seznanjeni že ob zaključku naročila nobenih dodatnih stroškov.
   

 • PLAČILO PO PONUDBI​​

  Plačilo opravite preko vaše spletne banke. Po oddanem naročilu boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo, kjer bo spodaj tudi povezava do vaših uporabiških strani, kjer si prenesete ponudbo z vsemi potrebnimi podatki za nakazilo. Po opravljenem plačilu nam prosim posredujte potrdilo o plačilu saj se izbrani termin izdelave podaljša za čas do prejema plačila in bomo tako lahko prej pričeli z obdelavo naročila.
   
   
 • PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU
   
  Ob osebnem prevzemu lahko znesek poravnate v gotovini ali s plačilno kartico.
   
   
 • PLAČILO PREKO PAYPAL SISTEMA
   
  V kolikor že imate PayPal račun lahko hitro in enostavno poravnate znesek z uporabo vaše MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron kartice ali z direktno bremenitvijo vašega bančnega računa. V kolikor PayPal računa še nimate si ga lahko hitro in brezplačno prodobite. Za več informacij kliknite tukaj.

    
 • PLAČILO Z ODLOGOM (Pogodbene stranke)
   
  Imate podjetje in stabilno poslujete? Posredujte nam vaše podatke z zahtevo za plačilo z odlogom in v kratkem lahko od naše finančne službe pričakujete odobritev in vklop možnosti plačila z odlogom.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved