Your basket is currently empty

  Checkout

   You don\'t have any saved projects.

   Možni načini plačil

   Možni načini plačil za naročila preko online oblikovanja na FormaPRINT.eu

   Na spletni strani FormaPrint.eu lahko izbirate med naslednjimi načini plačil:

    

   • PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI (QuickPay)

    Varno plačilo z bančnimi karticami Visa, MasterCar in Maestro.
    Transakcijo zagotavlja svetovno priznana organizacija QuickPay. Podatki se izmenjajo direktno z vašo banko preko varnega kodiranega kanala, tako da je plačilo popolnoma varno. 
     
   • PLAČILO PO POVZETJU

    Izdelke dostavljamo s paketno dostavo Pošte Slovenije. Izdelek poravnate ob dostavi z gotovinskim plačilom. S plačilom po povzetju nimate ob poštnini s katero ste seznanjeni že ob zaključku naročila nobenih dodatnih stroškov.
     

   • PLAČILO PO PONUDBI​​

    Plačilo opravite preko vaše spletne banke. Po oddanem naročilu boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo, kjer bo spodaj tudi povezava do vaših uporabiških strani, kjer si prenesete ponudbo z vsemi potrebnimi podatki za nakazilo. Po opravljenem plačilu nam prosim posredujte potrdilo o plačilu saj se izbrani termin izdelave podaljša za čas do prejema plačila in bomo tako lahko prej pričeli z obdelavo naročila.
     
     
   • PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU
     
    Ob osebnem prevzemu lahko znesek poravnate v gotovini ali s plačilno kartico.
     
     
   • PLAČILO PREKO PAYPAL SISTEMA
     
    V kolikor že imate PayPal račun lahko hitro in enostavno poravnate znesek z uporabo vaše MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron kartice ali z direktno bremenitvijo vašega bančnega računa. V kolikor PayPal računa še nimate si ga lahko hitro in brezplačno prodobite. Za več informacij kliknite tukaj.

      
   • PLAČILO Z ODLOGOM (Pogodbene stranke)
     
    Imate podjetje in stabilno poslujete? Posredujte nam vaše podatke z zahtevo za plačilo z odlogom in v kratkem lahko od naše finančne službe pričakujete odobritev in vklop možnosti plačila z odlogom.
   Image
   Image
   © 2018 JoomShaper, All Right Reserved