Your basket is currently empty

  Checkout

   You don\'t have any saved projects.

   Postopek naročanja

   Proces nalaganja

   V kolikor ste izbrali prenos naročila preko spleta bo začel album maker nov proces pošiljanja datoteke v foto studio. Med…

    

   V kolikor ste izbrali prenos naročila preko spleta bo začel album maker nov proces pošiljanja datoteke v foto studio. Med procesom nalaganja se vam bo v desnem spodnjem kotu prikazoval potek prenosa datotek z naročilom.

   Prikazalo se bo sporočilo, da se naročilo prenaša v foto studio, vi pa lahko med tem zaprete program FORMA Album maker PRO in nadaljujete z vašim delom.

   Če se z miškinim kazalcem pomaknete preko FTP prenašalca datotek se bo prikazalo majhno okence z informacijami o procesu nalaganja.   Z dvoklikom na FTP prenašalca datotek se bo odprlo okno FTP nalagalca, kjer bodo prikazane podrobnejše informacije. Gumba “Prenos datoteke” in “Izbira naročila” uporabite le v primeru težav pri prenosu datotek v foto studio. Uporabite jih le v kolikor so vam tako naročili v Foto studio.   Opomba: V kolikor ugasnete računalnik med procesom nalaganja, se bo le ta nadaljeval, ko boste znova prižgali računalnik in zagnali program Forma AlbumMaker PRO.

   Po uspešnem prenosu naročila v foto studio, morate v nekaj dneh prejeti elektronsko sporočilo, da je bil album uspešno prejet in predan v izdelavo. V nasprotnem primeru vas prosimo, da nas kontaktirate.

   Posted 1 year agoby jurkasm

   6. okno - povzetek naročila

   Ko zaključite proces naročanja se vam prikaže povzetek naročila na ekranu. Povzetek naročila si lahko pogledate tudi kasneje tako, da…

   Ko zaključite proces naročanja se vam prikaže povzetek naročila na ekranu. Povzetek naročila si lahko pogledate tudi kasneje tako, da odprete album in kliknete v meniju ogled povzetka naročila. Priporočamo, da si povzetek naročila natisnete in shranite dokler ne prejmete izdelanega alubma.

   V kolikor ste izbrali, da boste naročilo v foto studio dostavili sami, se vam bo po prikazu povzetka o naročilu odprla mapa v kateri se nahaja datoteka za naročilo in jo shranite na CD ali kakšen drug elektronski medij. 
   Po tem koraku lahko zaprete Forma Album maker PRO ali pa pričnete z oblikovanjem novega albuma.

   image153.jpg

   Posted 1 year agoby jurkasm

   5. okno - dostava in plačilo

   V tem koraku izberete način dostave in način plačila. Kot plačilo nudimo zaenkrat samo plačilo pri prevzemu ali plačilo po…

   V tem koraku izberete način dostave in način plačila. Kot plačilo nudimo zaenkrat samo plačilo pri prevzemu ali plačilo po povzetju, tako da je plačilo s plačilno kartico onesposobljeno.

   Posted 1 year agoby jurkasm

   4. okno - način pošiljanja datotek

   Izberite način pošiljanja datotek in vpišite kontaktne podotke.'Pošiljanje datotek' pomeni izbiro med tem ali boste datoteke dostavili v foto studio…

   Izberite način pošiljanja datotek in vpišite kontaktne podotke.
   'Pošiljanje datotek' pomeni izbiro med tem ali boste datoteke dostavili v foto studio na CD-ju ali kakšnem drugem mediju ali pa jih boste dostavili s pošiljanjem preko interneta.

   Opomba: elektronsko pošiljanje preko interneta lahko traja kar nekaj časa. Odvisno od hitrosti vaše internetne povezave in velikosti albuma.

   Opomba: če iz elektrosnki prenos podatkov iz nekega razloga ni uspel vam bo sistem ponudil pripravo kompresirane datoteke, katero lahko dostavite v foto studio.

   image149.jpg

   Posted 1 year agoby jurkasm

   3. okno - povzetek naročila

   Prikaže povzetek naročila. Lahko izberete platnico iz seznama platnic, izberete način dodalave albuma, vpišete komentar in izberete število izvodov. (Izbira…

   Prikaže povzetek naročila. Lahko izberete platnico iz seznama platnic, izberete način dodalave albuma, vpišete komentar in izberete število izvodov. (Izbira vrste platnice in načina dodelava je opcija pri nekaterih albumih)

   image147.jpg

   Posted 1 year agoby jurkasm

   2. okno - predogled naročila

   Prikaže predogled naročila. Tu si lahko ogledate predogled strani, da dobite predstavo, kako bo album izgledal. Lahko si ogledate tudi…

   Prikaže predogled naročila. Tu si lahko ogledate predogled strani, da dobite predstavo, kako bo album izgledal. Lahko si ogledate tudi interaktivni predogled s klikom na 'Interaktivni predogled'.

   Posted 1 year agoby jurkasm

   1. okno - čarovnik za proces naročanja

   Ko končate z urejanjem albuma in ga želite naročiti, morate izpolniti podatke o naročniku in dostavi. Ko imate album odprt…

   Ko končate z urejanjem albuma in ga želite naročiti, morate izpolniti podatke o naročniku in dostavi. Ko imate album odprt v glavnem oknu za urejanje, kliknite na  ‘naroči’ gumb. Proces naročanja izpeljete s pomočjo čarovnika, tako da se prestavljate s koraka na  korak s klikom na puščico naprej (). Na vseh korakih lahko kliknete na “predogled albuma” in virtualno prelistate ustvarjen album.

   Posted 1 year agoby jurkasm
   Image
   Image
   © 2018 JoomShaper, All Right Reserved