Your basket is currently empty

  Checkout

   You don\'t have any saved projects.

   Splošno in namestitev programa

   Namestitev

   “Forma Album Maker PRO” se lahko namesti na operacijske sisteme Windows2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 in…

   “Forma Album Maker PRO” se lahko namesti na operacijske sisteme Windows2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 in Windows 10 (32 in 64 bit).

   Za namestitev programa sledite tej povezavi in nato kliknite na "Prenos programa". Pričel se bo prenos namestitvene datoteke, katero po končanem prenosu zaženite in sledite navodilom na zaslonu. Ko bo postopek namestitve končan, bo program izvedel še nekaj operacij (ki lahko trajajo nekaj minut) za zaključek namestitve.

   Naslednjič, ko boste hoteli uporabljati program, ga lahko zaženete preko bližnjice "Forma AlbumMaker PRO" na Vašem namizju.

   Posted 1 year agoby jurkasm

   Splošno

   Program “Forma AlbumMaker PRO” se uporablja za oblikovanje fotoknjig, koledarjev in ostalih foto izdelkov iz Vaših digitalnih fotografij. Oblikovan izdelek…

   Program “Forma AlbumMaker PRO” se uporablja za oblikovanje fotoknjig, koledarjev in ostalih foto izdelkov iz Vaših digitalnih fotografij. Oblikovan izdelek z Vašimi fotografijami oddate v naročilo. Željeni izdelek Vam bomo nato izdelali in dostavili na način, ki ga boste izbrali pri oddaji naročila.

   “Forma AlbumMaker PRO” omogoča lastno oblikovanje foto izdelka tako, da vstavljate slike po želji, vpisujete besedila, izbirate ozadja, nastavljate okvirje, maske, vstavljate sličice in izbirate efekte. Brez omejitev lahko spreminjate velikost in lokacijo slik ter besedil in si ustvarite album po lastnem okusu. Program je enostaven za uporabo in omogoča veliko funkcij, ki jih omogočajo veliko dražji in profesionalni programi.

   Posted 1 year agoby jurkasm
   Image
   Image
   © 2018 JoomShaper, All Right Reserved