Your basket is currently empty

  Checkout

   You don\'t have any saved projects.

   Spreminjanje, odstranjevanje obstoječih albumov ali ponovno naročilo

   Spreminjanje in odstranjevanje obstoječih albumov

   Še zmeraj lahko pogledate ali urejate naročilo kljub temu, da ste zaprli in znova zagnali program Album Maker PRO sredi…

   Še zmeraj lahko pogledate ali urejate naročilo kljub temu, da ste zaprli in znova zagnali program Album Maker PRO sredi urejanja. V kolikor želite urejate obstoječi album izberite Odpri album v pozdravnem oknu, ki se vam prikaže ob zagonu programa.

   Prikazalo se vam bo spodnje okno za odpiranje albumov:

   V tem oknu morate izbrati album, ki ga želite urejati in nato kliknite gumb Odpri. Okno se bo zaprlo in izbrani album se bo prikazal v osnovnem oknu za urejanje albumov.

   V kolikor želite izbrisati obstoječi album, morate ravno tako izbrati album iz seznama in nato kliknite gumb Izbriši. Lahko obstoječemo albumu zamenjate tudi ime, tako da izberete album in kliknete gumb Spremeni ime.

   Opomba: V kolikor ste album že naročili, ga lahko urejate, vendar to ne bo vplivalo na naročeni album. Lahko ga tudi izbrišete, kar bo izbrisalo album iz vašega računalnika, vendar ne bo preklicalo naročila. V kolikor želite spremembe na albumu, ki ste ga že naročili, morate najprej odpreti obstoječi že naročeni album in v meniju “Datoteka –> Izdelaj drugo kopijo” in iti ponovno preko procesa za naročanje nas pa morate obvestiti, da želite zaradi napake preklicati prvo naročilo.

   Posted 1 year agoby jurkasm

   Ponovno naročilo foto izdelka

   Lahko naročite še en izvod albuma, ki ste ga že naročili tako, da izberete Datoteka in Izdelaj drugo kopijo v…

   Lahko naročite še en izvod albuma, ki ste ga že naročili tako, da izberete Datoteka in Izdelaj drugo kopijo v glavnem meniju. Prikazalo se bo naslednje vprašanje.

   V kolikor izberete DA bo naredil sisem identično kopijo albuma, katero lahko spremenite in ponovno naročite. V kolikor kliknete “NE”, vam bo system prikazal vse albume, ki jih lahko naročite. Na ta način lahko tudi spremenite format knjige npr. Fotoknjiga formata 20x20cm v 30x30cm. 

   V obeh primerih, bo sistem prikazal  novo naročilo v glavnem oknu za urejanje. V kolikor ne želite narediti spremembe v albumu greste lahko takoj na korak za naročanje ali pa greste na urejenje albuma in ga naročite kasneje.

   Opomba: v obeh primerih, bo imelo novo naročilo drugačno kodo naročila, kot pa ga je imelo preteklo naročilo.

   Posted 1 year agoby jurkasm
   Image
   Image
   © 2018 JoomShaper, All Right Reserved