Your basket is currently empty

  Checkout

   You don\'t have any saved projects.

   Ustvari novo naročilo foto izdelka

   Izbira ozadja

   Ozadja so strnjena v skupine. Izberete lahko ustrezno skupino in iz seznama ozadij izberete željeno ozadje.Izbrano ozadje boste lahko na…

   Izbira ozadja

   Ozadja so strnjena v skupine. Izberete lahko ustrezno skupino in iz seznama ozadij izberete željeno ozadje.
   Izbrano ozadje boste lahko na posameznih ali vseh straneh zamenjali tudi naknadno pri oblikovanju albuma.

   Ena od skupin vključuje seznam enakomernih barv.

   Barva po meri

   Izberete lahko tudi barvo po meri. V tem primeru se odpre novo okno, kjer izberete željeno barvo.

   Izbira barve po meri

   V zadnjem koraku čarovnika, ko boste kliknili gumb normal  bo sistem ustvaril album glede na vaše izbrane lastnosti albuma. Ta postopek lahko traja nekaj časa, odvisno od števila slik in strani v albumu. Ko je album pripravljen, se odpre na ekranu: slike se prikažejo v seznamu slik na desni strani ekrana, strani albuma na dnu in izbrana stran v sredini ekrana. Sedaj se lahko premikate po straneh in oblikujete strani eno po eno.

   Posted 1 year agoby jurkasm

   Začetno oblikovanje strani

   Izberite željeno zasnovo iz ponujenih opcij: Vzorčna zasnova albuma (v kolikor je pri izbranem modelu fotoknjige na voljo) – izbrati…

   Izberite željeno zasnovo iz ponujenih opcij:

   • Vzorčna zasnova albuma (v kolikor je pri izbranem modelu fotoknjige na voljo) – izbrati morate enega izmed vzorčnih albumov.
   • Oblika mojih albumov – izbrati morate eno izmed vaših prejšnjih zasnov albuma.
   • Zasnova strani (prilagodi sliko glede na okvir v predlogi-Priporočamo!) – izbrati morate razporeditev strani, ki bo določil razpored vseh novih strani v albumu.
   • Zasnova strani (prilagodi okvir glede na razmerje slike) – izbrati morate razporeditev strani, ki bo določila osnovni razpored vseh novih strani v albumu. Slike bodo v celoti zapolnile temu namenjen okvir nanačin, da bo prikazana celotna slika.

   Izberete lahko “avtomatsko zapolnitev slik na strani”, ki se nanaša na začetno zasnovo, ki ste jo izbrali. Izbirni gumb je prednastavljen na “da”. Če pa želite vstavljati sliko po sliko v koraku urejanja, kliknite “ne”.

   Željeno število strani lahko po želji spremenite. Program Vam bo priporočil, koliko strani bi Vaš album moral imeti, glede na število izbranih slik ter izbrane zasnove albuma. Kljub temu pa lahko izberete katerokoli število ponujenih strani.

   Priporočljivo je uporabljati vzorčni album, ker skrajša čas za oblikovanje in ohranja profesionalni izged. Če ste za začetno zasnovo albuma izbrali vzorčno zasnovo ali Vašo zasnovo albuma, je to v čarovniku za pomoč pri izdelavi fotoknjige zadnji korak. Če ste pa izbrali drugi dve možnosti bo v čarovniku en korak več.

   Posted 1 year agoby jurkasm

   Izbira vaših fotografij

   Uporabite lahko slike shranjene na Vašem računalniku ali zunanji podatkovni napravi.Za izbiro slik za album izberite lokacijo in mapo na…

   Izbira fotografij

   Uporabite lahko slike shranjene na Vašem računalniku ali zunanji podatkovni napravi.
   Za izbiro slik za album izberite lokacijo in mapo na levem delu ekrana. Nato izberite slike na srednjem delu ekrana in pritisnite gumb normal, s katerim premaknete slike v območje “Izbranih” na desno stran ekrana.

   Opomba: Zoom gumbi omogočajo povečavo  (normal) ali pomanjšavo (normal) predoglednih sličic.

   Posted 1 year agoby jurkasm

   Izbira imena in vrste foto izdelka

   V polje zgoraj vnesite ime albuma. Ime albuma bo prikazano na seznamu Vaših albumov in služi le vaši informaciji o…

   Izbira foto izdelka

   V polje zgoraj vnesite ime albuma. Ime albuma bo prikazano na seznamu Vaših albumov in služi le vaši informaciji o albumu. Za izbiro tipa albuma izberite najprej skupino, nato pa željeni tip albuma. Ko ste izbrali tip albuma, lahko na desni strani ekrana vidite podrobnosti in ceno albuma. Tukaj lahko izberete tudi določeno platnico za tip albuma, ki ste ga izbrali, v kolikor ima izbrani album opcijo na voljo.

   Posted 1 year agoby jurkasm

   Čarovnik za oblikovanje novega foto izdelka

   Novi album se izdeluje z uporabo čarovnika za novi album. Čarovnik omogoča izdelavo albuma v štirih enostavnih korakih. Za zagon…

   Novi album se izdeluje z uporabo čarovnika za novi album. Čarovnik omogoča izdelavo albuma v štirih enostavnih korakih. Za zagon čarovnika izberite “Novi album” na prvem oknu, ki se Vam odpre, ko zaženete program “Album Maker”. Premikanje na naslednje korake je možno s klikom na gumb   na vrhu okna. Vrnitev na prejšnji korak je možen s klikom na gumb   . Če se z miško pomaknete na gumb  , se izpiše navodilo, kako ravnati v določenih korakih.

   POMEMBNO:

   Čarovnik Vam pomaga izdelati novi osnovni album na hitrejši način, tako da nekatere ukaze avtomatično shranjuje. Vsak ukaz, ki ste ga izbrali v ćarovniku je možno kasneje spremeniti v glavnem oknu za urejanje albuma.

   V nadaljevanju so našteti koraki v čarovniku za izdelavo nove fotoknjige.

   Posted 1 year agoby jurkasm
   Image
   Image
   © 2018 JoomShaper, All Right Reserved