Plačilni pogoji

Varno plačilo z bančnimi karticami Visa, MasterCard in Maestro.

Izdelke dostavljamo s paketno dostavo DPD in Pošte Slovenije. Plačilo po povzetju je možno le, če je dostava na območju Republike Slovenije in Hrvaške.
Izdelek poravnate ob dostavi z gotovinskim plačilom. S plačilom po povzetju nimate ob poštnini s katero ste seznanjeni že ob zaključku naročila nobenih dodatnih stroškov.

Plačilo opravite preko vaše spletne banke. Po oddanem naročilu boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo, kjer bodo navedeni potrebni podatki za izvedbo plačila. Po opravljenem plačilu nam prosim posredujte potrdilo o plačilu saj se izbrani termin izdelave podaljša za čas do prejema plačila in bomo tako lahko prej pričeli z obdelavo naročila.

Ob osebnem prevzemu lahko znesek poravnate v gotovini ali s plačilno kartico.

Osebni prevzem izdelkov je trenutno možen le na naši lokaciji FOTO123, Mladinska ulica 3, 8250 Brežice, Slovenija

V kolikor že imate PayPal račun lahko hitro in enostavno poravnate znesek z uporabo vaše MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron kartice ali z direktno bremenitvijo vašega bančnega računa. V kolikor PayPal računa še nimate si ga lahko hitro in brezplačno prodobite. Za več informacij kliknite tukaj.

Ali imate podjetje v EU z veljavno davčno številko VIES? Sporočite nam podatke o vašem podjetju in omogočili vam bomo naročilo in plačilo brez DDV. Ne velja za slovenska podjetja.

Imate podjetje in stabilno poslujete? Posredujte nam vaše podatke z zahtevo za plačilo z odlogom in v kratkem lahko od naše finančne službe pričakujete odobritev in vklop možnosti plačila z odlogom.

IZBERI OBLIKO KOLEDARJA