Izbira načina oblikovanja foto knjige PREMIUM 28,5x20 Panorama - PREMIUM SERIJA FOTO KNJIG.

Prazna - Ustvarite svoj lastni dizajn

Prazna - Ustvarite svoj lastni dizajn

Prazna predloga, kjer z malo domišljije ustvarite izdelek popolnoma po svoji meri.
Grafična predloga - V pripravi

Grafična predloga - V pripravi

Predprirpavljena grafična predloga

Grafična predloga - V pripravi

Grafična predloga - V pripravi

Predprirpavljena grafična predloga

Nekaj napotkov za oblikovanje foto knjige preko spleta z uporabo orodja Foto123® Creator.

Zgoraj izberite grafično predlogo foto knjige ali prazno (brez teme) za izdelavo dizajna po svoji meri. V spletni oblikovalec Foto123® Creator lahko vstopite na 2 različna načina.

  1. Posredno: Z uporabo čarovnika, ki vas bo vodil skozi postopek in vam ob zaključku oblikoval celotno foto knjigo z željenim številom strani. Tako oblikovanemu izdeku lahko dodelite le še ozadja po želji in pripravite naslovnico foto knjige. Seveda lahko potem tudi dodatno prilagodite pripravljeno svojim željam. Čarovnik prepozna pokončne in ležeče fotografije ter jih tako pravilno umesti v temu primerne predloge. Preizkusite čarovnika - presenečeni boste!

  2. Neposredno: Z vstopom direktno v oblikovalca se sami lotite oblikovanja po straneh. Dodate fotografije, po želji si izberete ozadja, grafične dodatke, okvirje in oblikujete foto knjigo povsem po vašem okusu.
Skozi oblikovanje vam program nenehno nudi pomoč in vas bo usmerjal po funkcijah, dokler ga ne boste usvojili in obvladali program brez pomoči.

Enostaven način oblikovanja (Naprave z manjšimi zasloni): Pri vstopu v grafično orodje z manjšimi zasloni se orodje avtomatično postavi na enostaven način oblikovanja, kjer imate sicer malo manj oblikovalskih možnosti, a boste foto knjigo brez težav oblikovali tudi na mobilnem telefonu z manjšim zaslonom. Na napravah z manjšim zaslonom tako tudi ni možno preklopiti v napredni način oblikovanja. Lahko pa izdelek shranite in ponovno odprete na napravi z večjim zaslonom, kjer boste imeli na voljo vse napredne možnosti.
Napreden način oblikovanja (naprave z večjimi zasloni): Pri vstopu v grafično orodje z večjimi zasloni se orodje avtomatično postavi na napreden način oblikovanja. Na vrhu ekrana pa imate možnost preklopiti v enostaven način, kjer je malo manj možnosti a je postopek oblikovanja lažji in preglednejši.

Pri oblikovanju imate na voljo več kot 500 različnih, skrbno izbranih ozadij in preko 1000 slikovnih izrezkov (ClipArts) ki jih lahko z malo domišljije uporabite pri oblikovanju. Pripravljamo kopico tematsko pripravljenih grafičnih predlog, ki bodo v kratkem na voljo. Prepričano smo, da tudi s prazno predlogo in nasveti programa, lahko z vsemi funkcijami, ki jih nudi grafično orodje v zelo kratkem času pripravite odličen in povsem personaliziran izdelek.

Vaš projekt pri oblikovanju preko spleta lahko tudi shranite in kasneje nadaljujete. Do vaših shranjenih projektov pridete tako, da na vrhu spletne strani kliknete a Foto123 Creator | Uporabniške strani. Prijavite se v sistem in boste imeli dostop do shranjenih projektov in možnost pregleda oddanih naročil.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved