Your basket is currently empty

  Checkout

   You don\'t have any saved projects.

   NAMIZNI KOLEDARJI s spiralo

   Namizni koledarji s spiralo

   13 listni Foto namizni koledar.
   Tiskani so
   na naših modernih Xerox produkcijskih strojih, ki so posebno prilagojeni za visokokvaliteten digitalni tisk fotografij. Omogočajo izredno kvaliteto odtisa slike pri resoluciji 2400 x 2400 dpi, kateri daje oštrino, barvitost in obstojnost.
   Vrsta papirja: 150g PREMAZNI papir (s certifikatom EU EcoLabel)
   Vezava: Spiralna vezava s podstavkom
   Pripravljene predloge so za vsa prihodnja leta! Izbrati morate leto, začetni mesec in prikaz državnih praznikov za izbrano državo ter le še vstavite vaše fotografije in foto koledar je pripravljen za izdelavo!

   Priporočamo, da Vaš foto koledar oblikujete preko naše spletne strani formaprint.eu, kjer imate pripravljeno veliko večjo izbiro grafičnih predlog. Do pravilne povezave na spletno stran pridete z izbiro vrste koledarja spodaj in nato oblikuj online.

   Foto koledarje lahko seveda oblikujete tudi s prenosom našega programa AlbumMaker PRO, kjer imate na voljo vse predloge za leto 2021 kot v preteklih letih.

   Akcijska cena spiralno vezanih koledarjev

   od 2 do 4 kos - 45% popust
   od 5 do 9 kos - 50% popust
   od 10 kos dalje posebne cene - preverite cenik v spletnem kalkulatorju cen.

   V našem programu Forma AlbumMaker PRO je za uveljavitev popusta v postopku naročanja potrebno vpisati kodo popusta: KOLEDAR2021 

   V kolikor oblikujete in naročate foto knjigo preko naše spletne strani formaprint.eu koda popusta ni potrebna, ker bo popust obračunan avtomatično.

   Foto namizni koledar

   Foto namizni koledar

   Velikost: 21 x 14,5 cm
   Redna cena 16,90 € z DDV / kos
   AKCIJSKE CENE
   za 1 kos = 10,14€ z DDV (8,31€ brez DDV)
   2-5 kos = 9,30€/kos z DDV (7,62€ brez DDV)
   5-9 kos = 8,45€/kos z DDV (6,93€ brez DDV)
   Večje količine od 1,26€/kos + DDV dalje

   V kolikor že imate pripravljeno grafiko za tisk koledarja lahko oddate naročilo na naši spletni strani formaprint.eu, kjer lahko pri količinah 10+ izbirate različne vrste papirjev ter barvo spirale.

   Čas izdelave
   Vaše naročilo foto koledarja bo izdelano in odposlano ali pripravljeno za osebni prevzem v roku 3 do 4 delovnih dneh od oddaje naročila.

   Ekspres izdelava
   Za koledaje do količine 10 kos lahko naročite tudi ekspresno izdelavo v roku 1 dneva. Naročilo oddano do 10 ure lahko odpošljemo že naslednji delovni dan.

   Kontaktirajte nas pred oddajo naročila, da se pogovorimo ali Vam lahko izdelamo in dostavimo v željenem roku. Za hitro izdelavo Vam bomo zaračunali dodatno le 5 €.

   Kliknite tukaj za seznam držav za katere imamo urejeno dostavo z dostavnimi časi in cenami dostave.
    
   Image
   Image
   © 2018 JoomShaper, All Right Reserved