Navodila za prenos in namestitev namiznega (Desktop) programa

Morebitne težave, ki se pojavljajo in odgovori ter nasveti in navodila pri prenosu in namestitvi programa.

V programu Foto123® Creator vas program v postopku oddaje naročila poveže z našo spletno stranjo creator.foto123.pro, kjer je potrebna registracija, da lahko dokončate postopek oddaje naročila.

Program Foto123® Creator podpira preko 30 različnih jezikov, je pa narejen tako, da je avtomatično prikazan v jeziku, ki je nastavljen v sistemu Windows. Če želite, da bo program deloval v drugem jeziku sledite spodnjim trem korakom.

1. Vpišite v iskalno polje pri start meniju “Nastavitve” in nato kliknite med prikazanimi zadetki na “Nastavitve (aplikacija)”

2. Odpre se vam okno “Nastavitve sistema Windows” kjer izberite “Ura in jezik”

3. Odprejo se vam jezikovne nastavitve kjer na levi strani izberite “Regija” in nato na desni za “Območne nastavitve” nastavite željeno območje – jezik. Zaprite vsa odprta okna in po ponovnem zagonu programa Foto123® Creator bo le ta prikazan v jeziku, ki ste ga izbrali v Območnih nastavitvah.

FormaPRINT.eu je bil žal ločen sistem in se uporabniški podatki niso avtomatično prenesli v nov sistem, tako da je potrebna za oddajo naročila preko sistema Foto123® Creator nova registracija.

IZBERI OBLIKO KOLEDARJA