Prenos foto123 programa

Foto123® Creator - Nova rešitev za oblikovanje foto izdelkov na Windows in Mac namiznih računalnikih

V veliko veselje nam je, da Vam lahko brezplačno ponudimo program Foto123® Creator, ki je eden najbolj izpopolnjenih rešitev na svetu za oblikovanje foto izdelkov.

Program deluje v kar 24 jezikih in seveda tudi v slovenskem. Začetnikom je enostaven za uporabo, a dovolj zmogljiv za zahtevne uporebnike. Program Vam omogoča oblikovanje fotoknjig, fotokoledarjev in drugih foto izdelkov brez omejitev. Na voljo je več kot 1000 raznolikih ozadij in grafičnih dodatkov za izdelavo povsem unikatnih foto knjig za prav vse okuse in priložnosti.

Program je namenjen prosti uporabi in je popolnoma funkcionalen. Prenesite in namestite ga danes, ter pričnite z oblikovanjem lastne fotoknjige ali katerega od drugih izdelkov. Izdelava je zelo enostavna. Pri oblikovanju lahko uporabite čarovnika, ki Vam bo vašo foto knjigo avtomatično oblikoval z željenim številom strani, pri tem pa bo upošteval usmerjenost fotografij in izbral temu primerne predloge. Tako oblikovanemu izdelku uredite le še naslovnico. Seveda pa lahko posamezne stranu tudi še prilagodite svojim željam.

Namestite program, izberite fotografije na vašem računalniku in oblikujte Vaš foto izdelek. Ko končate z delom, ga s klikom miške prenesete k nam, mi pa Vam bomo izdelek natisnili, vezali in poslali na Vaš naslov. Enostavno kot foto 123.

OPOZORILO! AKCIJSKE KODE

NE POZABITE VNESTI AKCIJSKE KODE V PROGRAMU!  V primeru akcije ali ostalih ugodnosti, kjer je potrebno vnesti kodo, jo obvezno vnesite v programu, v nasprotnem primeru vam zaradi narave delovanja programa in obračunavanja žal popusta ne bo možno upoštevati. 

Pri oddaji naročila v programu Foto123® Creator preko namiznega programa ali preko spleta pri oddaji naročila vpišite kodo popusta v okenček KODA KUPONA in nato kliknite "Unovči".

Dodatne pisave, ki si jih lahko namestite na osebne računalnike s sistemom Windows ali Mac.

Program Foto123® Creator pri namestitvi programa ne namesti nobenih dodatnih pisav v vaš operacijski sistem. Pri oblikovanju foto izdelkov imate tako na voljo vse pisave, ki imate nameščene v vašem sistemu. V kolikor želite dodatno vrsto pisave si jo namestite in pri ponovnem zagonu programa Vam bo na voljo.
Sami smo pri oblikovanju predlog koledarjev uporabili določene vrste pisav in v kolikor jih v vašem sistemu nimate nameščene se te predloge ne bodo pravilno prikazale. Pripravili smo izbran paket pisav, ki si jih lahko namestite in uporabljate pri oblikovanju. Licence za vse vrste pisav v paketu dovoljujejo njihovo uporabo v privatne in komercialne namene. Seznam pisav in izgled si lahko ogledate v pdf datoteki na povezavi.
Navodila za namestitev paketa pisav za namizni program Foto123 Creator
NAVODILA ZA NAMESTITEV PAKETA PISAV:

Če imate odprt program Foto123 Creator, ga zaprite (predhodno shranite, če ste imeli odprt projekt, na katerem ste delali).

1. Datoteko s pisavami prenesete na osebni računalnik s klikom na POVEZAVO ali pa preko gumba spodaj.

2. Prenešeno datoteko Foto123 Fonts Pack najdete preko brskalnika med prenosi (downloads) ali pa na vašem računalniku v mapi prenosi (downloads). 

Na datoteko "Foto123 Fonts Pack" kliknite z desno tipko in izberite možnost "Ekstrahiraj vse..." (extract all)
Odprlo se bo pojavno okno, ki vas bo vprašalo kam jo želite ekstrahirati (ponavadi je to na isti lokaciji kot prenesena datoteka, zato ni potreb za spreminjajte) in kliknite spodaj na tipko "Ekstrahiraj" (extract).3. Ko bo mapa ekstrahirana se vam bo odprlo novo okno z ekstrahirano mapo "Foto123 Fonts Pack". Na mapo dvokliknite z levo tipko, da jo odprete

4. V mapi so vse pisave, ki jih potrebujete. izberete vse pisave (na tipkovnici pritisnete CTRL+A), na to na katero koli označeno pisavo kot je prikazano na spodnji sliki (označene z modro) kliknete  z desno tipko in izberete "namesti" (install). 


Če imate katerokoli pisavo že nameščeno, vas bo program med namestitvijo vprašal če želite pisavo zamenjati, kliknete lahko Da ali Ne, saj imate pisavo že nameščeno in ne bo razlike. Nameščene bodo pisave, ki jih še nimate.

5. Če niste namestili pisav predno ste odprli program Foto123 Creator, ga boste morali zapreti in ponovno zagnati, da bo program zaznal pisave.

V primeru, da program še vedno ne bo zaznal novih pisav ponovno zaženite računalnik.
Če ste pravilno sledili vsem navodilam, so pisave ustrezno nameščene in bodo na voljo v programu Foto123 Creator in še v ostalih programih kjer uporabljate pisave (office, itd.)

OBLIKOVANJE PREKO SPLETNE PLATFORME

Image

Oblikovanje preko spletne platforme Foto123® Creator

 

Za vse, ki nimate možnosti oblikovanja preko namiznega računalnika oziroma, če želite oblikovati preko mobilnega telefona ali tablice je to mogoče preko naše spletne platforme za oblikovanje foto izdelkov. 

Povezava vas bo preusmetila na zavihek foto knjige, kjer lahko izberete svoj model in format foto knjige, nato pa povezavo do spletne platforme, ki bo vam omogočala oblikovanje.

prenos stare različice programa

Image

Naš stari program Forma AlbumMaker še vedno deluje!

Za vse tiste, ki ste navajeni na naš stari program, Vam z veseljem sporočamo, da bo program še zmeraj na voljo in deluje na enak način kot vsa leta do sedaj in ga lahko ponovno namestite s klikom na spodnjo povezavo. Program deluje le v Windows okolju!
Posodobili smo foto koledarje na letnico 2022v programu AlbumMaker, klikinite spodaj in namestite posodobitev!

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved