Your basket is currently empty

  Checkout

   You don\'t have any saved projects.

   Prenos foto123 programa

   prenos brezplačnega programa

   Image
   Image

   Prenesite in namestite enostaven in profesionalan program za oblikovanje foto izdelkov popolnoma brezplačno!

   Program je v slovenskem jeziku, začetnikom je enostaven za uporabo, a dovolj zmogljiv za profesionalce. Program Vam omogoča oblikovanje fotoknjig, fotokoledarjev in drugih foto izdelkov brez omejitev. Program deluje le v Windows okolju!

   Program je namenjen prosti uporabi in je popolnoma funkcionalen. Prenesite in namestite ga danes, ter pričnite z oblikovanjem lastne fotoknjige ali katerega od drugih izdelkov. Izdelava je zelo enostavna.

   Namestite program, izberite fotografije na vašem računalnike in oblikujte Vaš foto izdelek. Ko končate z delom, ga s klikom miške prenesete k nam, mi pa Vam bomo izdelek natisnili, vezali in poslali na Vaš naslov. Enostavno kot foto 123.

   Nimate računalnika s sistemom Windows? Ni panike!

   Naš program deluje na način, da si ga prenesete in namestite na vaš računalnik ter foto izdelke oblikujete lokalno.
   Na žalost deluje le na operacijskem sistemu Windows. Za vse, ki te možnosti nimate predlagamo, da uporabite našo spletno platformo za oblikovanje foto izdelkov na MAC sistemih, Apple ali Android pametnih telefonih in seveda na računalnikih s sistemom Windows. Kliknite tukaj, da izberete svoj izdelek in ga oblikujete ter naročite preko spleta.
   Image
   Image
   © 2018 JoomShaper, All Right Reserved