Program Foto123® Creator

Foto123 Creator®

Foto123® Creator - Oblikovanje foto izdelkov na Windows ali Mac namiznih računalnikih.

V veliko veselje nam je, da Vam lahko brezplačno ponudimo program Foto123® Creator, ki je eden najbolj izpopolnjenih rešitev na svetu za oblikovanje foto izdelkov.

Program deluje v kar 24 jezikih in seveda tudi v slovenskem. Začetnikom je enostaven za uporabo, a dovolj zmogljiv za zahtevne uporebnike. Program Vam omogoča oblikovanje fotoknjig, fotokoledarjev in drugih foto izdelkov brez omejitev. Na voljo je več kot 1000 raznolikih ozadij in grafičnih dodatkov za izdelavo povsem unikatnih foto knjig za prav vse okuse in priložnosti.

Program je namenjen prosti uporabi in je popolnoma funkcionalen. Prenesite in namestite ga danes, ter pričnite z oblikovanjem lastne fotoknjige ali katerega od drugih izdelkov. Izdelava je zelo enostavna. Pri oblikovanju lahko uporabite čarovnika, ki Vam bo vašo foto knjigo avtomatično oblikoval z željenim številom strani, pri tem pa bo upošteval usmerjenost fotografij in izbral temu primerne predloge. Tako oblikovanemu izdelku uredite le še naslovnico. Seveda pa lahko posamezne stranu tudi še prilagodite svojim željam.

Namestite program, izberite fotografije na vašem računalniku in oblikujte Vaš foto izdelek. Ko končate z delom, ga s klikom miške prenesete k nam, mi pa Vam bomo izdelek natisnili, vezali in poslali na Vaš naslov. Enostavno kot foto 123.

Kako si nastavite željeni jezik delovanja programa Foto123® Creator v sistemu Windows?

Program Foto123® Creator podpira preko 30 različnih jezikov, je pa narejen tako, da je avtomatično prikazan v jeziku, ki je nastavljen v sistemu Windows. Če želite, da bo program deloval v drugem jeziku sledite spodnjim trem korakom.

1. Vpišite v iskalno polje pri start meniju “Nastavitve” in nato kliknite med prikazanimi zadetki na “Nastavitve (aplikacija)”

2. Odpre se vam okno “Nastavitve sistema Windows” kjer izberite “Ura in jezik”

3. Odprejo se vam jezikovne nastavitve kjer na levi strani izberite “Regija” in nato na desni za “Območne nastavitve” nastavite željeno območje – jezik. Zaprite vsa odprta okna in po ponovnem zagonu programa Foto123® Creator bo le ta prikazan v jeziku, ki ste ga izbrali v Območnih nastavitvah.

Dodatne pisave za Windows ali Mac PC!

Dodatne pisave, ki jih morate namestiti v računalnik z operacijskim sistemom Windows ali Mac, če želite oblikovati foto koledarje.

Program Foto123® Creator pri namestitvi programa ne namesti nobenih dodatnih pisav v vaš operacijski sistem. Pri oblikovanju foto izdelkov imate tako na voljo vse pisave, ki imate nameščene v vašem sistemu. V kolikor želite dodatno vrsto pisave si jo namestite in pri ponovnem zagonu programa Vam bo na voljo.
Sami smo pri oblikovanju predlog koledarjev uporabili določene vrste pisav in v kolikor jih v vašem sistemu nimate nameščene se te predloge ne bodo pravilno prikazale. Pripravili smo izbran paket pisav, ki si jih lahko namestite in uporabljate pri oblikovanju. Licence za vse vrste pisav v paketu dovoljujejo njihovo uporabo v privatne in komercialne namene. Seznam pisav in izgled si lahko ogledate v pdf datoteki na povezavi.

IZBERI OBLIKO KOLEDARJA