IZDELAVA FOTOGRAFIJ

DryLAb tehnologija

okolju prijazna tehnologija

Za oddajo naročilo je na voljo našo novo Foto123 ® spletno aplikacijo.

Izdelava panoramskih fotografij

Panoramske fotografije so natisnjene z uporabo DryLab tehnologije in so identične kakovosti kot Premium (klasične) fotografije. Zaradi kakovosti in vrste tehnologije so cene višje v primerjavi z digitalnim tiskom.


Vrsta tiska:
 SureLab z DryLAb tehnologija

Vrsta papirja: 250g foto papir z Luster ali gloss površino
Dimenzija fotografij: Višina 15, 20 ali 30 cm, širina se prilagodi vaši fotografiji do max 100 cm

Opis stroja za tisk: EPSON SureLab D3000 je narejen z novo tehnologijo DryLab. Pri izdelavi fotografij ne uporabljajo kemikalij in je zato okolju prijazna. Kvaliteta odtisa in hitrost pa so njegove osnovne prednosti, po mnenju mnogih so zaradi večjega barvnega razpona fotografije razred zase in višjem nivoju.

Fotografije imajo zaradi posebnega zaščitnega premaza boljšo obstojnost in ne puščajo prstnih odtisov kar je posebnost še posebej pri fotografijah na gloss papirju.

Zaradi tehnologije in visoke kvalitete tiska je strošek izdelave višji kot pri tisku na klasičnih strojih, kjer se uporablja kemični postopek.


CENIK IZDELAVE FOTOGRAFIJ
Strošek obdelave naročila je 1€ z DDV. Strošek dostave 3,70€ z DDV.

Format fotografije
Cena/kos z DDV
Panoramska fotografija 15 cm x (širina se prilagodi fotografiji od 15 do 100 cm)
3,90 €
Panoramska fotografija 20 cm x (širina se prilagodi fotografiji  od 20 do 100 cm)
5.90 €
Panoramska fotografija 30 cm x (širina se prilagodi fotografiji od 30 do 100 cm)
18,90 €
Luster ali gloss ?

Luster ali gloss ?


Luster
površino ima rahel sijaj s subtilno in biserno teksturo. Ponuja globljo barvno nasičenost kot mat premaz, večji kontrast in debelejši papir. Prstni odtisi niso tako vidni, v primerjavi z gloss površino je ne odseven. Izgleda profesionalno z visokokakovostnim papirjem in najboljši za okvirjanje na steni. Prav tako zajame najboljše lastnosti sijaja in mat, tako da jih združi v en čudovit zaključek.

Gloss
 površina je najpogosteje v uporabi za tisk fotografij. Ima zelo gladko, sijočo površino in ima odsevni videz. Končni rezultat fotografije je pogosto videti živahnih barv, čist in oster. Barva je svetlejša in nudi večjo nasičenost.Ima gladko, nestrukturirano površino, zaradi tega pa je možnost, da se bo pri uokvirjanju prilepila na steklo. Prav tako je sloj zelo občutljiv na prstne odtise in madeže, za rokovanje brez rokavic. Sijajni premaz je dobra izbira za tiskanje vsakodnevnih posnetkov in fotografij z živimi barvami.

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved