Program Foto123® Creator

Foto123 Creator®

Foto123® Creator - Oblikovanje foto izdelkov na Windows ali Mac namiznih računalnikih.

Z velikim veseljem vam predstavljamo brezplačni program Foto123® Creator, ki velja za enega najbolj naprednih in uporabniku prijaznih orodij za oblikovanje fotoizdelkov na svetu.

Program podpira kar 24 jezikov, vključno s slovenščino, in je primeren tako za začetnike kot za izkušene uporabnike. Omogoča vam enostavno oblikovanje fotoknjig, fotokoledarjev in drugih fotoizdelkov brez omejitev. Izberete lahko med več kot 500 različnimi ozadji in grafičnimi dodatki, s čimer ustvarite popolnoma edinstvene izdelke, prilagojene vašim željam in priložnostim.

Program je popolnoma brezplačen in funkcionalen. Preprosto ga prenesite in namestite ter začnite ustvarjati svojo fotoknjigo ali drug izdelek. Ustvarjanje je zelo preprosto: lahko uporabite vgrajenega čarovnika, ki bo samodejno oblikoval vašo fotoknjigo glede na izbrane fotografije, ali pa prilagajate vsako stran po lastnih željah.

Ko zaključite z oblikovanjem, izdelek enostavno pošljete k nam, mi pa ga natisnemo, zvežemo in dostavimo na vaš naslov. Preprosto kot Foto123.

Dodatne pisave za Windows ali Mac PC!

Dodatne pisave, ki jih morate namestiti v računalnik z operacijskim sistemom Windows ali Mac, če želite oblikovati foto koledarje.

Program Foto123® Creator pri namestitvi programa ne namesti nobenih dodatnih pisav v vaš operacijski sistem. Pri oblikovanju foto izdelkov imate tako na voljo vse pisave, ki imate nameščene v vašem sistemu. V kolikor želite dodatno vrsto pisave si jo namestite in pri ponovnem zagonu programa Vam bo na voljo.
Sami smo pri oblikovanju predlog koledarjev uporabili določene vrste pisav in v kolikor jih v vašem sistemu nimate nameščene se te predloge ne bodo pravilno prikazale. Pripravili smo izbran paket pisav, ki si jih lahko namestite in uporabljate pri oblikovanju. Licence za vse vrste pisav v paketu dovoljujejo njihovo uporabo v privatne in komercialne namene. Seznam pisav in izgled si lahko ogledate v pdf datoteki na povezavi.

Koristni nasveti za delo s programom Foto123® Creator

IZBERI OBLIKO KOLEDARJA