Premium fotografije

Izdelava premium fotografij

Premium (klasične) fotografije so najvišje kakovosti, izdelane na premium foto papirju, primerne za uokvirjanje in shranjevanje v foto albumih. Zaradi izjemne kakovosti in vrste tehnologije so cene višje kot pri ostalih postopkih izdelave fotografij.

Vrsta izdelave:
 SureLab z DryLAb tehnologijo
Vrsta papirja: 250g foto papir z Luster ali gloss površino
Dimenzija fotografij: Po izbiri

Opis stroja: EPSON SureLab D3000 je narejen z novo tehnologijo DryLab (suhi laboratoriji). Pri izdelavi fotografij ne uporabljajo kemikalij in je zato okolju prijazna. Kvaliteta odtisa in hitrost pa so njegove osnovne prednosti, po mnenju mnogih so zaradi večjega barvnega razpona fotografije razred zase in višjem nivoju.

Fotografije imajo zaradi posebnega zaščitnega premaza boljšo obstojnost in ne puščajo prstnih odtisov kar je posebnost še posebej pri fotografijah na gloss papirju.

Zaradi tehnologije in visoke kvalitete tiska je strošek izdelave višji kot pri klasičnih strojih za izdelavo tovrstnih fotografij, kjer se uporablja kemični postopek.

CENIK IZDELAVE FOTOGRAFIJ

Strošek obdelave naročila je 1€ z 22% DDV. 

Format fotografijeCena brez DDVCena/kos 22% DDV
Fotografija 10×15 cm0,25 €0,30 €
Fotografija 15×20 cm0,41 €0,50 €
Fotografija 15×21 cm0,45 €0,55 €
Fotografija 15×23 cm0,49 €0,60 €
Fotografija 20×20 cm1,64 €2,00 €
Fotografija 20×30 cm1,80 €2,20 €
Fotografija 20×35 cm2,05 €2,50 €
Fotografija 30×30 cm4,10 €5,00 €
Fotografija 30×40 cm6,48 €7,90 €
Fotografija 30×45 cm6,72 €8,20 €

Končna cena se lahko spremeni glede na stopnjo DDV!
Smo vključeni v davčni  EU sistem OSS, kar pomeni da se DDV plača v državi prevzema izdelka in po njeni stopnji. Cenik velja od 09.04.2024. Strošek dostave ni vključen v ceno in znaša 3,90 € z DDV na paket za področje Slovenije. Strošek za ostale države v katere nudimo dostavo lahko preverite tukaj.

Podjetja držav EU razen Slovenije z veljavno VIES DDV davčno številko!
Po registraciji v sistem Foto123® Creator nam na e-naslov info@foto123.si sporočite vašo davčno številko in uporabniško ime. Omogočili Vam bomo možnost oddaje naročila brez DDV. Seveda pod pogojem, da bo blago dostavljeno ali odpeljano izven Republike Slovenije.

Predviden čas izdelave do pošiljanja je od 1 do 3 delovne dni. (V času večjega obsega naročil se čas lahko podaljša do 6 delovnih dni. V primeru, da slike nujno potrebujete nas prosim kontaktirajte.)


Luster 
površino ima rahel sijaj s subtilno in biserno teksturo. Ponuja globljo barvno nasičenost kot mat premaz, večji kontrast in debelejši papir. Prstni odtisi niso tako vidni, v primerjavi z gloss površino je ne odseven. Izgleda profesionalno z visokokakovostnim papirjem in najboljši za okvirjanje na steni. Prav tako zajame najboljše lastnosti sijaja in mat, tako da jih združi v en čudovit zaključek.

 

Gloss površina je najpogosteje v uporabi za tisk fotografij. Ima zelo gladko, sijočo površino in ima odsevni videz. Končni rezultat fotografije je pogosto videti živahnih barv, čist in oster. Barva je svetlejša in nudi večjo nasičenost.Ima gladko, nestrukturirano površino, zaradi tega pa je možnost, da se bo pri uokvirjanju prilepila na steklo. Prav tako je sloj zelo občutljiv na prstne odtise in madeže, za rokovanje brez rokavic. Sijajni premaz je dobra izbira za tiskanje vsakodnevnih posnetkov in fotografij z živimi barvami.

Naročilo

Za naročilo fotografij predlagamo, da uporabite našo spletno aplikacijo Foto123 Creator s klikim na gumb. Lahko pa naročilo oddate tudi preko našega namiznega programa Foto123 za sisteme Windows ali Mac, ki si ga lahko prenesete tukaj.

Ne spreglejte ostalih možnosti izdelave fotografij

IZBERI OBLIKO KOLEDARJA