Retro Print fotografije

Izdelava Retro Print fotografij

IZDELAVA FOTOGRAFIJ

DIGITALNI TISK

OKOLJU PRIJAZNA TEHNOLOGIJA

Zbirka vaših najljubših in najbolj zabavnih fotografij v stilu polaroidnih fotografij, katerim lahko izberete dizajn po želji. Retro fotografije lahko popestrijo vaš dom na vsakem koraku. Fotografije so zaradi digitalnega tiska ugodne, zato lahko natisnete večjo količino fotografij in jih delite z vašimi prijatelji.

Vrsta tiska: Digitalni pri resoluciji 2400×2400 dpi.
Vrsta papirja: 220g foto papir.
Dimenzija fotografij:
 8,8 x 10,5 cm

Opis stroja za tisk: Xerox produkcijski stroji, ki so posebej prilagojeni za visokokvaliteten digitalni tisk fotografij. Omogočajo izredno kvalito odtisa slike pri resoluciji 2400 x 2400 dpi, kateri daje ostrino, barvitost in obstojnost. Strošek izdelave je v primerjavi s tiskom na SureLab strojih, ki tiskajo na foto papir znatno ugodnejši a kljub temu odlične kvalitete. 

CENA IZDELAVE PRINT FOTOGRAFIJ

11,90€/24kos 6.90 € za 24 kos

*minimalno naročilo 24 kos = 6,90€ (0,09€ / dodatna fotografija)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni ceni. Navedene cene vključujejo 22% DDV!

Končna cena se lahko spremeni glede na stopnjo DDV!
Smo vključeni v davčni  EU sistem OSS, kar pomeni da se DDV plača v državi prevzema izdelka in po njeni stopnji. Cenik velja od 12.02.2023. Strošek dostave ni vključen v ceno in znaša 3,90 € z DDV na paket za področje Slovenije. Strošek za ostale države v katere nudimo dostavo lahko preverite tukaj.

Podjetja iz držav EU razen Slovenije z veljavno VIES DDV davčno številko!
Po registraciji v sistem Foto123® Creator nam na e-naslov info@foto123.si sporočite vašo davčno številko in uporabniško ime, da Vam omogočimo možnost oddaje naročila brez DDV. Seveda pod pogojem, da bo blago dostavljeno izven Republike Slovenije.

 

Predviden čas izdelave do pošiljanja je od 1 do 3 delovne dni.

Naročilo

Za naročilo fotografij predlagamo, da uporabite našo spletno aplikacijo Foto123 Creator s klikim na gumb. Lahko pa naročilo oddate tudi preko našega namiznega programa Foto123 za sisteme Windows ali Mac, ki si ga lahko prenesete tukaj.

Ne spreglejte ostalih možnosti izdelave fotografij

IZBERI OBLIKO KOLEDARJA