Retro Print fotografije

Izdelava Retro Print fotografij

Zbirka vaših najljubših in najbolj zabavnih fotografij v stilu polaroidnih fotografij, katerim lahko izberete dizajn po želji. Retro fotografije lahko popestrijo vaš dom na vsakem koraku. Fotografije so zaradi digitalnega tiska ugodne, zato lahko natisnete večjo količino fotografij in jih delite z vašimi prijatelji.

Vrsta tiska: Digitalni pri resoluciji 2400×2400 dpi.
Vrsta papirja: 250g Luster foto papir
Dimenzija fotografij:
 8,8 x 10,5 cm

Opis stroja za tisk: Xerox produkcijski stroji, ki so posebej prilagojeni za visokokvaliteten digitalni tisk fotografij. Omogočajo izredno kvalito odtisa slike pri resoluciji 2400 x 2400 dpi, kateri daje ostrino, barvitost in obstojnost. Strošek izdelave je v primerjavi s tiskom na SureLab strojih, ki tiskajo na foto papir znatno ugodnejši a kljub temu odlične kvalitete. 

CENA IZDELAVE PRINT FOTOGRAFIJ

11,90€/24kos 6.90 € za 24 kos

*minimalno naročilo 24 kos = 6,90€ (0,09€ / dodatna fotografija)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni ceni. Navedene cene vključujejo 22% DDV!

Končna cena se lahko spremeni glede na stopnjo DDV!
Smo vključeni v davčni  EU sistem OSS, kar pomeni da se DDV plača v državi prevzema izdelka in po njeni stopnji. Cenik velja od 09.04.2024. Strošek dostave ni vključen v ceno in znaša 3,90 € z DDV na paket za področje Slovenije. Strošek za ostale države v katere nudimo dostavo lahko preverite tukaj.

Podjetja držav EU razen Slovenije z veljavno VIES DDV davčno številko!
Po registraciji v sistem Foto123® Creator nam na e-naslov info@foto123.si sporočite vašo davčno številko in uporabniško ime. Omogočili Vam bomo možnost oddaje naročila brez DDV. Seveda pod pogojem, da bo blago dostavljeno ali odpeljano izven Republike Slovenije.

Predviden čas izdelave do pošiljanja je od 1 do 3 delovne dni. (V času večjega obsega naročil se čas lahko podaljša do 6 delovnih dni. V primeru, da slike nujno potrebujete nas prosim kontaktirajte.)

Naročilo

Za naročilo fotografij predlagamo, da uporabite našo spletno aplikacijo Foto123 Creator s klikim na gumb. Lahko pa naročilo oddate tudi preko našega namiznega programa Foto123 za sisteme Windows ali Mac, ki si ga lahko prenesete tukaj.

Ne spreglejte ostalih možnosti izdelave fotografij

IZBERI OBLIKO KOLEDARJA