Foto123 foto koledarji

Personalizirani koledarji z vašimi fotografijami

Izberite vrsto in grafično predlogo ter svoje najljubše fotografije spremenite v koledar po meri. Takšen koledar vas bo 365 krat na leto spomnil na lepe trenutke. Prilagodite ga svojim potrebam in ga podarite svojim najbližjim ali ga prilagodite vašemu podjetju in bo odlično darilo vašim poslovnim partnerjem.

Rok izdelave za oddana foto123 naročila

Naročila oddana do srede 10.08.2022 do 8 ure, bodo predvidoma odposlana do ponedeljka 15.08.2022, oziroma pripravljena za osebni prevzem na dan odpošiljanja po 15h uri. Izjema so foto knjige serije PREMIUM, katerih rok izdelave je 5 do 8 delovnih dni.  V obdobju akcijskih ponudb, lahko zaradi povečanega obsega naročil pride do podaljšanja roka izdelave.

Akcijska cena spiralno vezanih koledarjev

40% popust, že od 1 kosa dalje 
koda kupona za popust: 2022
(Velja do 01.10.2022)

za 10 kos ali več nas pred oddajo naročila kontaktirajte za ponudbo.

Pri oddaji naročila v programu Foto123® Creator preko namiznega programa ali preko spleta pri oddaji naročila v 3. koraku vpišite kodo popusta v okenček KODA KUPONA in nato kliknite "Unovči". V našem starem programu Forma AlbumMaker PRO je za uveljavitev popusta potrebno v postopku naročanja vpisati kodo s klikom na gumb Koda popusta.
Obvezno vpišite kodo kupona pri oddaji naročila, ker zaradi načina delovanja sistema popusta naknadno ne moremo obračunati!

Pomoč pri vnosu akcijskih kod (KODE KUPONA)

Ko ste zaključili z naročilom oddate izdelek v košarico in nato kliknete z levo tipko na »ODDAJ NAROČILO«. Sledite nadalnjim navodilom.

AKCIJSKE KODE oziroma KODE KUPONA in kode DARILNE KARTICE, odvisno od ponudbe, vnesete na TRETJEM koraku, korak za izbiro plačila.Na voljo imate dva polja za vnos kod.

  • Prvo polje je namenjeno za vnos KOD KUPONA (akcijske kode).  
  • Drugo polje je namenjeno za vnos kode darilne kartice.

Če želite vnovčiti kodo jo OBVEZNO vnesite, zaradi narave poslovanja in delovanja programa, je naknadno žal ne bo možno upoštevati. 

Pri vnosu bodite NATANČNI. Upoštevajte velike ali male črke. Za pisanje kode vam priporočamo, da uporabljate tipko na tipkovnici »Caps Lock« za velike črke.

Po uspešnem vnosu kode, se vam bo upošteval popust ali znesek darilne kartice, ter izbiro načina plačila, nadaljujte na zadnji korak za potrdilo naročila.

Zidni koledarji s spiralo in obešanko
Zidni koledarji s spiralo in obešanko

13 listni personaliziran koledar
z vašimi fotografijami.
Spiralna vezava z obešanko.

AKCIJA -50%
Namizni koledarji s spiralo
Namizni koledarji s spiralo
13 listni personaliziran namizni koledar z vašimi fotografijami. Spiralna vezava s podložnim stojalom.
AKCIJA -50%
Žepni koledarji
Žepni koledarji

Velikost koledarčka z vašimi fotografijami je prilagojen na velikost, da ga enostavno spravite v žep, torbico ali denarnico.

Oblikujete ali oddate naročilo na formaprint.eu!

Dvojni zidni koledarji s spiralo na sredini
Dvojni zidni koledarji s spiralo na sredini

13 listni personaliziran koledar z vašimi fotografijami. Spiralno vezani listi so potiskani obojestranko, tako da se ga odprtega na vrhu z luknjico obesi na steno.

AKCIJA -50%
Enolistni koledarji
Enolistni koledarji

Enolistni koledar z vašimi fotografijami natisnjen na 350g premaznem kartonu. Na vrhu ima luknjico za ležje obešanje.

Oblikujete ali oddate naročilo na formaprint.eu!

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved