Foto123 novice in nasveti

Kako pri oblikovanju preko spleta na računalniku ali tablici enostavno dodamo slike iz telefona ali druge naprave?

Facebook

Pri oblikovanju vašega projekta preko spletne strani na namiznem računalniku ali tablici bi želeli enostavno dodati fotografije, ki jih imate na svojem mobilnem telefonu.

Postopek, da si fotografije prenesemo v polni kvaliteti na računalnik zna biti včasih kar kompliciran in zamuden, zato smo vam ta postopek zelo poenostavili. Sledite spodnjim korakom, da enostavno dodate fotografije v vaš projekt iz vašega mobilnega telefona ali katerekoli druge naprave.

 • Pričeli ste z urejanjem vašega projekta in želite vanj dodati fotografije iz vašega telefona. Kliknite levo zgoraj na moder gumb za dodajanje fotografij v vaš projekt.
 • V pojavnem oknu, ki se prikaže kliknite na “Naloži s telefona”. Če urejate projekt na tablici potem izberite “Naloži iz druge naprave”.
 • Prikaže se okno za prenos iz druge naprave. Kamero na vašem telefonu (Kot bi želeli fotografirati QR kodo) postavite tako, da boste zajeli celotno QR kodo in jo pri tem ni potrebno fotografirati. Telefon bo avtomatično prepoznal QR kodo in vam ponudil, da odpre spletno povezavo. Če bi imeli pri tem težave ali pa telefona nimate pri roki, potem delite povezavo do telefona s klikom na “Kopiraj povezavo”.

  Možnost, da v projekt naložite slike iz druge naprave imate samo toliko časa dokler imate odprto pojavno okno “Naloži iz druge naprave”. Ko to okno enkrat zaprete potem seja za nalaganje fotografij ni več aktivna in slik iz telefona ni več možno dodajati, tako da morate postopek ponoviti.

 • Na mobilnem telefonu so odpre okno za nalaganje slik v vaš projekt. Tapnite na “Dodaj slike”.
 • Na vašem telefonu označite fotografije, ki jih želite dodati projektu in tapnite desno zgoraj na “Končano”.
 • Prikaže se potek prenosa vaših fotografij v vaš projekt.
 • Ko se vse slike prenesejo ste postopek na telefonu zaključili.
 • V pojavnem oknu na računalniku ali tablici se prikaže število prejetih slik, tako da samo še kliknite na kljukico v pojavnem oknu, da zaključite postopek.
 • Vse prenešene slike so sedaj na voljo, da jih uporabite v vašem projektu.

Upamo, da vam je bi prikaz v pomoč pri dodajanji slik iz druge naprave in se Vam ob tem še enkrat zahvaljujemo, ker uporabljate naše Foto123 storitve.

Tagi:

IZBERI OBLIKO KOLEDARJA